Het Lichtbaken

Praktijk voor biontologie

INLEIDING

ONDERZOEK

BEHANDELING

WIE WEL...

KOSTEN EN INFO

 

Behandeling

Met de omgekeerde frequenties van de gevonden storingen kan met de behandeling worden begonnen.

In elke hand wordt een glazen staaf vastgehouden. Met de rechter glazen staaf vangt de StarLight het licht op dat door het lichaam wordt uitgestraald.

Dit licht wordt door glasvezelkabels doorgegeven aan de StarLight. In de StarLight wordt het licht gesplitst in harmonisch en disharmonisch licht. Het goede, harmonische licht, wordt versterkt teruggegeven aan het lichaam via de linker glazen staaf.

De trilling van het chaotisch licht wordt omgekeerd aan het lichaam teruggegeven. Hierdoor wordt het chaotisch deel van het licht geneutraliseerd en worden de storingen opgeheven.

Deze basisfunctie van de StarLight is goed voor het opheffen van 70% van de storingen in het lichaam. De overige 30%, de echte ‘troublemakers’, worden opgespoord door de metingen en behandeld door het inzetten van de lichttrillingen in het circuit.

Stel er is de Steptococcoa Haemoliticus bacterie gemeten. Dan wordt de omgekeerde trilling van deze bacterie ingezet. Bij het nameten na de behandeling is er dan niets meer van deze bacterie te vinden. Door de behandeling gaat uw immuunsysteem weer optimaal aan het werk en gaat het lichaam de problemen zelf oplossen.

Een verkeerde meting heeft geen invloed op het lichaam. Het is net als met een radio. Je hoort ook niet alle zenders door elkaar heen. Zo pakt het lichaam alleen die trillingen op die het nodig heeft. (waar het op reageert).

Pillen schrijf ik niet voor. De meeste pillen van de farmaceutische industrie geven storingen (bijwerkingen). Bij deze therapie heb je daar geen last van.

Je bent 'uitbehandeld', als alle verstoringen zijn opgelost en de klachten zijn verdwenen. Nu dient het lichaam het immuunsysteem weer te trainen. Je kunt dan best nog wel eens verkouden worden, maar als je het lichaam zelf zijn werk laat doen ben je er snel vanaf. De eerste keer kan dat 2 weken duren, maar een volgende keer slechts 2 dagen.

Anders zien

De therapie kan je ook anders bekijken. Ik verkoop medicijnen. Ik bepaal aan de hand van een onderzoek en de klachten welke middelen je nodig hebt. Alleen krijg je de medicijnen niet in pil vorm, maar in de vorm van lichttrillingen.

 

 

laatst gewijzigd op: 12-03-2014
Biontlogie wordt ook wel phothonen coherentie therapie of biophotonen therapie genoemd.